Katta Kardi Haryanvi Song Lyrics – Annu Kadyan, AK Jatti & Heemmat Kurar Lyrics

Katta Kardi Haryanvi Song Lyrics – Annu Kadyan, AK Jatti & Heemmat Kurar Lyrics.

Singer Annu Kadyan, AK Jatti & Heemmat Kurar
Music Boota Singh
Song Writer Manjeet Nain

Katta Kardi Haryanvi Song Lyrics 
(In English)

Piya ji tu gadbad mein horya
Aaj teh katta seh kardi…
Reh kisne ulti sidhi layi
Bta meri kisne chugli krdi
Darling puri baat bta tanne
Kis baat pe katta kardi re ehhh..

Tu roz shyam ne nu to bta
Kyu phone pe jahaj chda de
Seh reh gori kuch mustande
Yaar jma call pe call ada dein
Seh tu roz shyam ne nu to bta
Kyu phone pe jahaj chda de
Seh reh gori kuch mustande

Yaar jma call pe call ada dein
Seh tu bohote Karta subar
subar dekh
Mnne call kyo kardi reh kisne
Ulti sidhi layi bta meri kisne
Chugali kardi darling puri
Baat bta tnne kis baat pe
Katta kardi…..

Kuch laage badla badla sa
Reh minuta mein baat bnaale
Tu jhuuth tere na bolu chahe
Maa ka name khwale tu haa
Laage badla badla sa piya
Minutaan mein baat bnaale
Tu jhuuth tere na bolu chahe

Maa ka name khwale tu haa
Fer manne sachm sach bata
Daru aale mein kisne dhardi
Reh pyari pyar tere teh ghna
Yah kisne ulti sidhi bhardi
Darling puri baat btaaaa
Tanne kis baat pe katta
Kardi reh ehhh…

Manjeet nain ji milya khot
Koye hojagi anhonni le
Phone ki ghanti full volume
Or chod di daru pini ji
Manjeet nain ji milya khot
Koye hojagi anhonni le
Phone ki ghanti full volume le
Chod di daru pini ji love you

Tanne c sahab ibb kisse baat
Teh na dardi reh pyari pyar
Tere teh ghana yeh kisne ulti
Reh sidhi bhardi darling puri
Baat bta tanne kis baat pe
Katta kardi reh ehhh

Katta Kardi Haryanvi Song Lyrics 
(In Hindi)

पिया जी तू गड़बड़ में होरया

आज तेह कट्टा सेह करदी…

रेह किसने उलटी सीधी लायी

बता मेरी किसने चुगली करदी

डार्लिंग पूरी बात बता तन्ने

किस बात पे कट्टा कार्डी रे..

तू रोज़ श्याम 

ने न तो बता 

क्यों फ़ोन पे जहाज चढ़ा दे 

सेह रेह गोरी कुछ मुस्टंडे 

यार जमा कॉल पे कॉल ऐडा दें 

सेह तू रोज़ श्याम ने न तो बता 

क्यों फ़ोन पे जहाज चढ़ा दे 

सेह रेह गोरी कुछ मुस्टंडे 

यार जमा 

कॉल पे कॉल ऐडा दें 

सेह तू बोहोते करता सुबार 

सुबर देख 

मन्ने कॉल क्यों करदी रेह किसने

उलटी सीधी लायी बता मेरी किसने 

चुगली कार्डी डार्लिंग पूरी 

बात बता तन्ने किस बात पे 

कट्टा करदी…..

कुछ लागे बदला बदला सा

रेह मिनता में बात बनाले 

तू झूठ तेरे न बोलू चाहे

माँ का नाम खवाले तू हां

लागे बदला बदला सा पीया 

मिनटों में बात बनाले 

तू झूठ तेरे न बोलू चाहे

माँ का नेम

खवाले तू हां

फिर मैंने सछम सच बता

दारु ाले में किसने धारड़ी

रेह प्यारी प्यार तेरे तेह घणा

यह किसने उलटी सीधी भरदी 

डार्लिंग पूरी बात बताआ 

तन्ने किस बात पे कट्टा 

कर रह….

मंजीत नैं जी मिल्या खोट 

कोई होजागी अनहोनी ले 

फ़ोन की घंटी फुल वॉल्यूम 

और छोड़ दी दारू पीनी जी

मंजीत नैं जी मिल्या खोट 

कोई होजागी अनहोनी ले 

फ़ोन की घंटी फुल वॉल्यूम ले 

छोड़ दी दारू पीनी जी लव यू 

तन्ने स साहब 

इब्ब किससे बात 

तेह न दर्दी रेह प्यारी प्यार 

तेरे तेह घाना यह किसने उलटी 

रेह सिद्धि भरदी डार्लिंग पूरी 

बात बता तन्ने किस बात पे 

कट्टा करदी रेह…


One Request?

आपकी मदद करने के लिए मैंने यह पोस्ट लिखने के लिए कड़ी मेहनत की है। यदि आप इसे सोशल मीडिया नेटवर्क पर share करने पर विचार करें और नीचे comment करें तो इससे मुझे बहुत मदद मिलेगी।ये है रास्ता.. ♥️

इस तरह आप मदद कर सकते हैं...
Vivek Kharb

An aspiring B.Tech student formed an obsession with Blogging, SEO, Website Design, and YouTube.

Leave a Comment